Button Text! Submit original article and get paid. Find out More

technische SEO

Als onderdeel van mijn diensten bij SEOMETPIM bied ik technische SEO aan om ervoor te zorgen dat jouw website optimaal presteert en gemakkelijk door zoekmachines kan worden gecrawld en geïndexeerd. Technische SEO omvat verschillende aspecten van jouw website, zoals de structuur, snelheid, beveiliging en mobiele compatibiliteit. Hier zijn enkele van de technische SEO-diensten die ik aanbied:

 1. Website structuur: Ik analyseer en optimaliseer de structuur van jouw website, inclusief URL’s, interne links en sitemaps, om ervoor te zorgen dat zoekmachines jouw content gemakkelijk kunnen vinden en begrijpen.
 2. Crawlfouten oplossen: Ik identificeer en los eventuele crawlfouten op die het vermogen van zoekmachines om jouw website te indexeren kunnen belemmeren, zoals gebroken links, fouten in robots.txt-bestanden of dubbele content.
 3. Paginasnelheid: Ik werk aan het verbeteren van de laadtijd van jouw webpagina’s door het optimaliseren van afbeeldingen, het verminderen van overbodige code en het implementeren van caching en andere technieken om de gebruikerservaring te verbeteren.
 4. Mobiele compatibiliteit: Ik zorg ervoor dat jouw website mobielvriendelijk is en goed presteert op verschillende apparaten en schermgroottes, omdat dit een belangrijke factor is voor zoekmachines en gebruikers.
 5. Beveiliging: Ik help je bij het implementeren van beveiligingsmaatregelen, zoals het gebruik van HTTPS en het instellen van beveiligingsheaders, om jouw website te beschermen tegen hackers en de vertrouwelijkheid van jouw gebruikers te waarborgen.
 6. Schema Markup: Ik implementeer gestructureerde gegevens (schema markup) om zoekmachines te helpen jouw content beter te begrijpen en relevantere zoekresultaten te bieden aan gebruikers.

Naast technische SEO, bied ik bij SEOMETPIM ook andere diensten aan om jouw online zichtbaarheid en succes te vergroten. Enkele van deze diensten zijn:

 1. Zoekwoordonderzoek en -strategie: Ik help je bij het vinden van de juiste zoekwoorden voor jouw bedrijf en doelgroep, en het opstellen van een effectieve SEO-strategie om jouw online zichtbaarheid te vergroten.
 2. On-page optimalisatie: Ik werk aan het verbeteren van de content en metadata van jouw website om beter aan te sluiten bij de zoekintentie van jouw doelgroep en hoger te scoren in de zoekresultaten.
 3. Off-page optimalisatie en linkbuilding: Ik help je bij het verkrijgen van kwalitatieve backlinks van gerelateerde en betrouwbare websites om jouw online autoriteit en zichtbaarheid te vergroten.
 4. Contentmarketing: Ik ondersteun je bij het creëren en promoten van waardevolle en aantrekkelijke content die jouw doelgroep aanspreekt en natuurlijke backlinks en sociale signalen genereert.
 5. Analyse en rapportage: Ik monitor en analyseer jouw SEO-prestaties en voorzie je van regelmatige rapportages

en aanbevelingen om jouw strategie verder te optimaliseren en jouw online succes te waarborgen.

Bij SEOMETPIM ben ik toegewijd aan het bieden van uitgebreide SEO-diensten om jouw bedrijf te helpen groeien en jouw online zichtbaarheid en succes te vergroten.